Over het algemeen goed, maar ben ontevreden over veiligheidsafwegingen. Multilease wilde me op basis van foto's laten doorrijden op banden die volgens de dealer elk moment konden scheuren van binnenuit. Dat was op de foto niet waar te nemen volgens hen. De dealer wilde me er niet meer mee weg laten rijden. Hierdoor zijn er dagen verspeeld van impasse. De leasemaatschappij gaf geen goedkeuring voor nieuwe banden, de BMW dealer vond het onverantwoord. De auto bleef staan. Op aandringen van mij heeft Multilease de auto - op basis van de foto waarop men aangaf dat er mee doorgereden moest worden - naar een second opinion garage gestuurd die aangaf dat het inderdaad slecht gesteld was met de band. Ik werd er boos over, omdat het eindresultaat voor de rijder gevaarlijk is en ik niet zou willen dat mijn medewerkers hetzelfde zouden treffen. Een dergelijke risico moet je niet willen aangaan als leasemaatschappij.
Welke positieve punten kunt u benoemen over Multilease?
Goede contracten, goede bereikbaarheid. Correct te woord gestaan altijd.
Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?
Zou op veiligheidsafwegingen geen risico nemen door daar de grenzen nadrukkelijk op te zoeken.