Met name: lijken mee te denken.
Tips en verbeterpunten voor Miky
Ga jezelf gewoonweg van de markt halen.
Communicatie zo glad als een aal, maar helemaal niks waar kunnen maken.
Reactie Miky.nl - Slim duurzaam :
Beste Peter,
Jammer om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren.
Voor de volledigheid willen we de situatie kort toelichten. Er was al een installatiedatum met u ingepland en bevestigd. Ondanks dat we altijd goed bereikbaar zijn en al meerdere keren persoonlijk contact met u hebben gehad, ontvingen wij onverwachts een bericht via uw rechtsbijstand met het verzoek de installatie alsnog door te zetten. Dat vonden wij opmerkelijk, omdat de afspraak al gepland stond en wij klaarstonden om deze gewoon uit te voeren.
Nadat bleek dat u de afspraakbevestiging niet had gezien voor de installatie, hebben wij dit uiteraard opnieuw bevestigd. Deze wilde u niet door laten gaan op die dag. Vervolgens gaf u aan dat u alleen verder wilde wanneer wij een compensatie zouden bieden. Omdat wij onze afspraken volledig zijn nagekomen en de installatie al ingepland stond, kunnen wij zo’n compensatie niet toekennen.
Wij staan nog steeds voor u klaar om de installatie volgens afspraak uit te voeren. Mocht u dit netjes met ons willen afronden, dan kunt u ons altijd bellen via of mailen.
Miky.nl