Helemaal TOP!
Leversnelheid en afhandeling/terugbetaling van teruggestuurde zaken.
De website is vanaf een iPad (en misschien ook vanaf een pc) aan wat verbetering toe. Als ik bij bijvoorbeeld Blouses een selectie invoer: maat, kleur, lange of korte mouwen, etc en ik klik op één artikel om het beter te bekijken dan ga ik daarna terug naar het overzicht. En dan moet ik alle selecties opnieuw invoeren omdat ik gewoon weer alle blouses zie. En dat is niet zo praktisch. Verder heb ik de laatste week veel reclame voor jullie gemaakt i.v.m. de service en vooral de leversnelheid en de after-service. Daar kunnen de 'grote merken' (lees H&M, Zalando) niet tegenop! COMPLIMENT!!!
Reactie MijnModewereld.nl:
Beste Tonni,
Bedankt voor je positieve beoordeling en natuurlijk de reclame die je voor ons hebt gemaakt, hartstikke leuk :). We zijn druk bezig om alle technische problemen op onze website op te lossen zodat je straks nog niet alleen makkelijker maar ook sneller een bestelling kan plaatsen.
We wensen je heel veel plezier van al je aankopen en zien je graag terug op Mijnmodewereld.nl voor nog meer succesvolle aankopen!
Vriendelijke groet,
Mijn Modewereld