"moeilijke start" bij 1e en vervolg aankopen
neen
accuratere controle op prijzen bij aanschaf via internet b.v. bij prijsbreuk grotere maten
op website melden dat een product niet meer leverbaar is, terwijl in winkel op voorraad
digitale aanvraag gedaan voor klantenkaart n.a.v. aankopen; geen reactie!
Reactie MijnModewereld.nl:
Beste heer,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Destijds hebben we telefonisch contact gehad wat betreft de prijsbreuk en het artikel dat niet meer op voorraad bleek te zijn. Dit laatste komt omdat het artikel in jouw winkelwagen was geplaatst zodat je nog 2 dagen de tijd hebt om hierover na te denken! Daarnaast was de prijsbreuk niet zichtbaar tijdens het plaatsen van de gewenste maat in het winkelmandje.
We hebben dit vrijwel direct opgelost door je tegemoet te komen door beide artikelen voor de prijs op de website te verkopen, ipv de hogere prijs van de desbetreffende maat. Ook zijn de spaarpunten na het ontvangen van je e-mail gelijk bijgeschreven op je klantenkaart.
We vinden het jammer om te lezen dat je ondanks onze service alsnog niet helemaal tevreden bent. Ondanks dit willen we je veel plezier wensen met je aankopen!
Vriendelijke groet,
Mijn Modewereld