S. Bakker

Positief !
Zeer net bedrijf , keurige kleding zonder "beschadigingen" aan de kledingstukken .

Wat betreft de Web Shop : Goede duidelijke foto`s , (echter zie wel *)
Zeer keurige , snelle levering .
Web Shop + de winkel zelf ; Keurig en prettig personeel.
Wijze werk personeel ; het is een groot pluspunt (!) , dat de medewerkers niet tè erg achter de klant aan lopen , zodat dit tè opdringerig wordt .
Maar daarnaast wel erg behulpzaam willen zijn indien de klant de wenst .
Prima !

Voor wat betreft de Web Shop ;
De site zit zo in elkaar dat indien je een artikel alreeds in je "winkelmandje" hebt gedaan , en zelfs besteld hebt ,
het toch nog zo kan zijn dat je het bewuste art. niet ontvangt wegens "toch uitverkocht" de medewerker liet mij weten dat dit kan gebeuren omdat het betreffende art. net in de winkel verkocht kan worden.
Wellicht zou daar op de site duidelijkheid in kunnen worden gegeven dan kan de klant er rekening mee houden , of wel er een "waterdicht" plan van aanpak voor maken , dat dit als het ware voorkomen kan worden.
Ook zou er dan op de factuur die meegezonden wordt in het pakketje , even vermeld moeten worden waarom het art. niet in het pakketje aanwezig is. (Deze uitleg ontbrak bij mijn bestelling , dus neem je contact op met de Web shop , om te voorkomen dat het zo kan lijken dat je het art. wel hebt ontvangen terwijl dat net het geval is . Dit is extra onnodige moeite die de klant dan moet doen .)
De verzendkosten a 3,95 moet de klant dan eigenlijk alleen betalen indien hij/zij werkelijk hetgeen ontvangt dat de klant dacht te ontvangen , redelijkerwijs..
* Wellicht de mogelijkheid van het kunnen bekijken van de foto`s zo maken in uw site , dat men de foto "dicht bij kan halen"
om een goed beeld te krijgen van de stof .
Tot slot , het is mij niet bekend , of je ergens voor spaart d.m.v. de klantenpas ;
anders zou deze ook gebruikt moeten kunnen worden in de Web Shop , en bv , in het systeem opnemen dat de klant online de gespaarde punten kan zien.
Om u als bedrijf niet te kort te doen , moeten deze punten bij eventueel retourneren van artikelen , dan terug geboekt worden natuurlijk . (Waarschijnlijk gebeurd dit al , daar heb ik niet opgelet ..)

Reactie MijnModewereld.nl:

Beste S. Bakker,
Hartelijk dank voor de uitgebreide review! Dit horen we natuurlijk altijd graag zodat we zo goed mogelijk kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten. Het kan inderdaad wel eens voorkomen dat we een artikel niet meer op voorraad hebben. Zoals mijn collega heeft aangegeven komt dit omdat we er ook een grote fysieke winkel erbij hebben.
Een tip: wanneer je op de foto klikt van het desbetreffende artikel krijg je de foto dichterbij en zo kun je de stof ook beter zien!
Wanneer je in bezit bent van een klantenpas worden de spaarpunten online automatisch bij- en afgeschreven (ook bij een retour). Daarnaast is het ook mogelijk om je spaarpunten te verzilveren bij een online aankoop. Dit kan vanaf 100 spaarpunten.
Nogmaals bedankt voor je de uitgebreide review en we zien je graag terug bij Modewereld!
Vriendelijke groet,
Mijn Modewereld

Score voor MijnModewereld.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Twee maal mouwloos vest