Hella van der Lugt

Mooie kleding, bestel online. Bezorging vlot. Website werkt niet goed,misvallen van de gegevens hapert vaak, M.n. Aangeven dat ik het pakje bij een postagentschap wil, of hoe ik wil betalen. Inloggen gaat al moeilijk, die knop is vaak onzichtbaar. Twee keer misgegaan met bezorgen: 1 x het antidiefstal ding nog aan de kleding, ben uiteindelijk langs de zaak gegaan om die te laten verwijderen. En 1 x de verkeerde maar gekregen dan besteld.

Snelheid bezorging

Assortiment

Website
Helpdesk voor de online bestellingen

Reactie MijnModewereld.nl:

Beste mevrouw Van der Lugt,
Ontzettend jammer om te lezen dat het bestelproces niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Dit is zeker niet onze bedoeling en daarom ook onze excuses hiervoor! Het kan inderdaad voorkomen dat het aangeven van de verzendmethode niet mogelijk is. We zijn bezig om dit probleem te verhelpen. Dit geldt ook voor de inlogknop!
Het mag daarnaast absoluut niet gebeuren dat de artikelbeveiliging nog aan de kleding zit! Onze excuses hiervoor en we zullen hier extra alert op blijven!
Ondanks het bestelproces niet helemaal vlekkeloos is verlopen zien we je alsnog graag terug bij Modewereld. En dan natuurlijk met meer succes!
Vriendelijke groet,
Mijn Modewereld

Score voor MijnModewereld.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Verschillende dingen, laatste: kleding van Jane Lu...