Heb de bevestigingshaken niet erbij gekregen terwijl ik ze wel besteld en betaald hebt. Inmiddels een week verder en nog steeds geen bevestigingshaken ontvangen. Erg jammer terwijl mij beloofd was dit zsm na te sturen.. Hedra haag is niet zo volgroeid als weergegeven op de foto’s, je kan er makkelijk doorheen kijken.. Moest zelf de transporteur contacten voor de levering terwijl ze mij op de dag van levering tussen 08:00/10:00 uur een levertijd zouden doorgeven, zoals beschreven stond in de mail. Helaas was dit dus ook niet het geval en zodoende heel de dag gewacht op de levering. Na deze review geschreven te hebben werd er contact opgenomen met mij. Excuses werden gemaakt dat de levering niet goed was en de fout werd erkend. Hierop werd met spoed de ontbrekende haken toegestuurd en daar bovenop twee flessen meststof voor de hedra haag werd erbij gedaan.Mooi opgelost dus !