Mooie Hedera's besteld bij MijnHedera. Wat echt niet kan, is dat ze worden omschreven als 180-200cm, met vervolgens de opmerking dat ze niet volgroeid zijn. Ipv ze te verkopen als een kleinere maat, worden ze tegen de prijs van de grotere maat verkocht. Reactie was dat ze nou eenmaal heel hard lopen en dat hij dus moest kiezen tussen niet leveren en te klein leveren. Klopt natuurlijk niet, ze kunnen ook leveren voor een lagere prijs! Uiteindelijk vanwege de toch nog steeds lage prijs wel 80 stuks gekocht. Allemaal 160-170 hoog vanaf de aarde en ze zien er echt netjes uit. Nu even afwachten hoe ze groeien. Tweede minpunt: de levering werd op donderdag beloofd voor vrijdag, maar zonder bericht werd het zomaar zaterdag. Was voor mij geen probleem, maar als ik ze echt vrijdag nodig had gehad, was dat natuurlijk waardeloos geweest.