Autobedrijf Pelgrom

Wij bestellen als autobedrijf regelmatig matten sets hier, met eigen logo. Dit naar alle tevredenheid!

Heel veel keuze in matten. Ook kun je kiezen voor de afdruk richting van je logo, wat ook erg fijn is.

bezorging zou sneller kunnen zijn, meestal zit deze op 3 a 4 werkdagen, zou enorm fijn zijn als het bijvoorbeeld naar 1 werkdag geleverd zou kunnen worden.

Reactie Matten-Online.nl:

Op de site melden we dat de levertijden zijn:
- Automatten van tapijt 3-5 werkdagen
- Rubbermatten en kofferbakmatten 2-3 weken.
De matten van tapijt hebben een levertijd van 3-5 werkdagen omdat we alle matten op bestelling produceren. We hebben ruim 1.500 verschillende pasvormen, we leveren 4 verschillende kwaliteiten tapijt, en in totaal in 11 verschillende kleuren. Bovendien heeft u bij ons de keus uit 20 verschillende omzoomkleuren. Als we van elke combinatie 1 set op voorraad leggen, moeten we een voorraad aanhouden van 330.000 producten. Dat is niet te doen. Daarom produceren we alles op bestelling. Dus u bestelt vandaag, dan starten we morgen met produceren. Dat duurt even, dan moet de bestelling nog verzonden en bezorgd worden. En dan zit je dus op 3-5 werkdagen.
De rubbermatten hebben we ook niet op voorraad, maar die bestellen we bij een externe partij. Die heeft een lange levertijd.
Het voordeel van alles op maat en op bestelling produceren is dat we maximaal flexibel zijn, u kunt het mattenset volledig zelf samenstellen. Maar de keerzijde daarvan is de wat langere levertijd.

Score voor Matten-Online.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
diverse onderdelen