Ruud Vader

Een warme douche voor deze super-firma.
Ik bestelde een set voormatten voor mijn Kia Sorento. Met een hakstuk op de bestuurders-mat.
Ze werden binnen de aangegeven tijd bezorgd, maar mijn rechter voet en het hakstuk konden elkaar niet goed vinden. Mijn hak rustte net iets achter het hakstuk op de mat zelf. Ik heb matten-online.nl daarover getipt, niet als klacht, maar als suggestie om voortaan de hakstukken wat verder naar achter te plaatsen. Per kerende mail kreeg ik van Johan van Dam de reactie dat alles bij een bestelling tip-top moet zijn. Als ik aangaf hoeveel centimeter het hakstuk naar achteren moest, zou ik zonder kosten een nieuwe set krijgen. Inmiddels had ik spijt van het niet mee-bestellen van de twee achtermatten, waarvoor ik korting had gekregen. Op mijn vraag of ik tegen bijbetaling alsnog die achtermatten kon kopen kreeg ik opnieuw een snelle reactie-mail. Vanwege de kerstsfeer werden ook de achtermatten mij gratis aangeboden. De set is al afgeleverd en ik heb nu een prachtige totaalset in mijn Sorento. Hulde voor matten-online.nl en Johan van Dam.

Zeer snel inhaken op specifieke situatie van de klant !

Handhaaf de kwaliteit van alle functies in dit bedrijf, want order-afhandeling, logistiek en klantgerichtheid zijn super.

Score voor Matten-Online.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Set automatten voor Kia Sorento