Leon

Wat vraagtekens bij bestellen.

Matten maken kwalitatief goede indruk. Dit moet uiteraard nog blijken uit gebruik.

Ik had voor mijn Volvo V40 2012 super velours automatten besteld. Er wordt op de bestelpagina vermeld dat er geen extra hakversteviging mogelijk is omdat dit technisch niet mogelijk is. Tot mijn verbazing is de geleverde bestuurdersmat wel met extra hakversteviging uitgevoerd. Als tweede punt het volgende. Op de bestelpagina wordt 2x onder elkaar om de "kleur omzoming" gevraagd. Dit was heel verwarrend en het is me nog niet helemaal duidelijk waarom dat zo is. Ik had bij het bestellen voor de zekerheid 2x dezelfde kleur omzoming geselecteerd. Wat me opviel is dat de bestuurdersmat twee omzomingen heeft, nl. 1x aan de buitenkant rondom en nog 1x voor het extra hakverstevigings gedeelte. Misschien dat daarom 2x een kleur omzoming moet worden gekozen? Het vreemde is dit bij bestellen niet duidelijk is omdat de extra hakversteviging niet mogelijk zou zijn.... Uiteindelijk ben ik tevreden met de geleverde matten, maar het bestellen leverde wel wat vraagtekens op.

Score voor Matten-Online.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja