Zeer lange levertijd. Zelfs nu nog steeds niets ontvangen maar wel twee keer bedelen om een feedback.
Nog niks opgevallen
Doen wat je beloofd qua snelheid van verzenden.
Reactie ManKung.nl:
Hallo René, wij hebben uw bestelling op 24 december na 13.00 uur ontvangen en op 27 december aan de vervoerder toevertrouwd. Onze excuses voor de vertraging bij de bezorging, ik zag dat één pakket vandaag is aangekomen en het tweede nog onderweg is. Het zou zeer binnenkort moeten aankomen. Tijdens deze kerstperiode draaien vervoerders op volle bezorgcapaciteit en kan het zijn dat sommige leveringen iets langer op zich laten wachten dan normaal. Het spijt ons voor deze vertraging. Wij hebben geen bericht van u ontvangen in onze inbox, anders hadden wij contact met u opgenomen om u op de hoogte te stellen van de situatie.
Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop bij ons en wensen u veel plezier met uw bestelling. Indien u nog andere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Al onze beste wensen van het Man kung-team. Als u nog vragen heeft dan horen we dat graag. Mvg, Christophe