Dat mijn kachel uiteindelijk werkt. En dat is ook het enige.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?
Incapabele monteurs (4x) worden gestuurd, monteurs komen niet opdagen (2x), telefonisch contact is dramatisch, niemand is op de hoogte waar ze mee bezig zijn en management belt niet terug ookal beloven ze van wel. Er wordt niets geregeld. Ik heb bij elkaar opgeteld 8 uur aan de telefoon gezeten (zonder wacht tijd meegerekend) om afspraken voor elkaar te krijgen om de kachel te kunnen repareren. Echt schandalig.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Mampaey?
Opleiden van monteurs zodat ze kennis van zaken hebben. Opleiden van telefonisch personeel om te leren problemen op te lossen. Opleiden van management om verantwoordelijkheid te nemen als alles in de soep is gelopen. En de meest voor de hand liggende tip; doe wat je belooft. Als je een afspraak maakt, zorg dat er een monteur komt. Als dat niet gebeurt, BEL DAN NETJES AF EN KOM ER OP TERUG door zelf een nieuwe afspraak in te plannen!! En als de conclusie 3x wordt getrokken dat er ondermaats werk is geleverd en er notities worden geschreven voor leidinggevenden; zorg dan dat ze ook daadwerkelijk bellen naar de klant. Want dat is geen 1x gebeurd. Voor meer tips kan er contact met mij worden opgenomen.