De laatste, recente, storing was lastig te vinden, Er moest voor een 2de keer worden teruggekomen (gelukkig vrij snel). Het probleem leek opgelost, maar vrij snel na vertrek van de monteur kwam er toch weer een storingsmelding. Na twee dagen (gelukkig dus weer vrij snel), kon dezelfde monteur, na nog iets gehaald te hebben in Rhoon, het probleem oplossen. Sinds 1 ½ week functioneert de warmtepomp weer naar behoren.
Positieve aspecten: de volhardendheid van de monteur het probleem op te willen lossen en het recente nabellen met de vraag of het probleem verholpen is.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?
Na aanvankelijke scepsis is mijn mening ten positieve gekeerd. Energiewacht leek geen (enkele?) ervaring te hebben met een 1ste generatie warmtepomp (Itho). Inmiddels is bij een aantal monteurs dit apparaat nu wel bekend.
NB. Ik weet het, mijn oude warmtepomp moet vervangen worden voor een nieuwe. Ik ben er mee bezig.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?
Het zal met een drukke tijd/periode te maken hebben, maar de telefonische wachttijd is heel lang. Het is extra vervelend als tijdens die wachttijd het aantal wachtenden voor mij zelfs toeneemt (!).
Ook vervelend dat er blijkbaar, na verloop van lange wordt doorverbonden naar een heel andere regio, waarna er niets anders mogelijk is dan te accepteren dat ik zal worden teruggebeld. Dat vervolgens niet gebeurd. Pas nadat ik hiervan melding maakte, werd ik vrij snel gebeld.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Mampaey?
Als het niet al gebeurt: probleem monteurs zoveel mogelijk te koppelen aan bepaalde adressen, c.q. installaties. In het geval van mijn (oude) warmtepomp heeft dat zeker in het begin van de contractperiode geholpen. Na bij de eerste keer geconfronteerd te worden met een monteur die alleen maar een gereedschapskoffer bij zich had (geen laptop) is het goed gegaan met monteurs als Remco, Dennis en Raymond.