De monteurs die langs komen zijn altijd zeer deskundig en gaan net even dat stapje verder. In eerste instantie dachten we dat de pomp van de cv kapot was. Maar na nog even wat langer proberen heeft de monteur alles aan de praat gekregen. Dat was met de vorige storing ook zo. Zeer deskundige medewerkers met verstand van zaken.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?
Het contact met Energiewacht west verloopt zeer moeizaam, afspraken worden vaak niet nagekomen. Administratie is erg laks. Ik heb vorig jaar een half jaar lang elke week moeten bellen om 47,- terug te krijgen.
Afgelopen Zaterdag heb ik met jullie gebeld, Zondag zou er wel een monteur langs komen want het was toch niet zo druk.
Zondagochtend nog eens gebeld om een tijdsindicatie te vragen, bleek mijn afspraak helemaal niet in het systeem te staan en het was erg druk dus er kon voor Woensdag niemand komen...
Uiteindelijk na erg aandringen is er toch geregeld dat een monteur uit een andere regio langs kon komen.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?
Ik moet elke keer nabellen of Energiewacht west zijn afspraken na is gekomen.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Mampaey?
AL het telefonisch contact met het kantoor MOET echt beter. Kom je afspraken na en zorg ervoor dat ik niet elke keer moet controleren of jullie werk (op kantoor) is gedaan om er dan achter te komen dat er wéér niets geregeld is.