Vriendelijke monteurs

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?

zie klacht

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?

Ik heb een klacht mbt mijn storing jonstleden
storing cv ketel waardoor geen warm water en verwarming
20/11 gebeld s avonds, na 20 min geen contact
21/11 gebeld en monteurafspraak 22/11
22/11 monteur geweest (zou komen tussen 12-17, kwam om 21 uur), kabel vervangen maar zelfde avond cv nog steeds niet werkend
22/11 gebeld s avonds, zou 23/11 s avonds vanaf 18.00 uur iemand langskomen
na bellen van mijn kant om 2100 uur blijkt monteur toch niet te komen, heeft ook niks laten weten
24/11 zou in de ochtend iemand komen, niet geweest, na bellen van mijn kant zou s avonds iemand komen, die wel gekomen is en het probleem verholpen heeft

ik betaal voor een onderhoudscontract voor hulp < 24 uur bij storingen en krijg die hulp niet
Er worden afspraken gemaakt die niet nagekomen worden
Wachttijd telefoon kan oplopen tot 30 minuten
eigen werk steeds moeten verzetten vanwege afspraken die vervolgens niet worden nagekomen

heb deze informatie ook via klachtformulier/contactformulier ingediend, nooit reactie op gekregen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Mampaey?

bij bellen geen duidelijkheid of jullie uberhaupt bereikbaar zijn, je staat maar in de wacht, een bandje met tekst dat er nog zoveel wachtenden voor je zijn zou helpen
de wachttijd totdat je telefonisch contact hebt duurt te lang
kreeg alleen maar te horen dat het druk is en men geen tijd heeft
dat afspraken helemaal niet nagekomen worden , maar ook dat men niet komt binnen het afgesproken tijdsvak (zonder enige melding) vind ik niet kunnen, ik ben een hele week bezig geweest om mijn werkzaamheden te verzetten en thuis te zijn terwijl dat niet nodig was geweest

Score voor Mampaey Storing: 0.5/5