Nog niets want ik ben nog steeds in afwachting van een goede mail van de betreffende afdeling over de afhandeling van de lekkage en wanneer dat nu eindelijk gaat gebeuren.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?
Slechte klantenafhandeling, want gemelde lekkage is nog steeds niet verholpen en heb zelfs na 10 dagen nog steeds geen mail ontvangen, wanneer dat wel gaat gebeuren.
Ik kreeg standaard de melding, dat het heel erg druk is.
De storingsmonteur die op 22 november is hooguit 5 minuten of zo geweest en had meteen gezien dat het werk was voor iemand anders en had daarna met de desbetreffende dame van die afdeling gebeld.
Maar tot nu toe nada.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?
Het duurde zeker 40 minuten voordat ik iemand aan de lijn kreeg en ben zelfs verscheidene keren gewoon van de lijn gezet en moest dan steeds weer opnieuw proberen.
Het enige excuus dat ik kreeg is dat het erg druk is.
Na bezoek van onderhoudsmonteur zou ik door Energiewacht benaderd worden, maar binnen het hele systeem was dit zelfs voor de personen in de centrale en de bezoekende monteur niet te vinden. Alleen de dame van de betreffende afdeling had de melding en de foto's van die monteur wel gezien, maar er nog steeds niets mee gedaan, begreep ik.
Als deze afdeling hun werk wel hadden gedaan, dan was het bezoek van die storingsmonteur niet nodig geweest.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Mampaey?
Betere afhandeling voor het kunnen melden van de storing/lekkage, want zoals ik het nu meemaak, moet je wel erg veel geduld en uithoudingsvermogen hebben om de juiste persoon te bereiken. Worden ook dure telefoon gesprekken.