Dat de service monteur zijn uiterste best en zelfs meer gedaan heeft om de storing te verhelpen. Maar dat er in het planningsgedeelte van de monteurs nog wel het nodige te verbeteren is.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?
Nadat er regulier onderhoud heeft plaats gevonden aan mijn cv ketel is er vergeten een stekker terug te plaatsen. Aangezien dit op vrijdagavond aan het licht kwam direct de storingsdienst gebeld. Helaas kunnen ze geen exacte tijd afspreken, met als gevolg dat ik bijna twee dagen heb lopen wachten op een monteur.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?
De afspraak was zo gemaakt, de afgesproken tijden waarop de monteur zou komen zijn helaas pas na bijna twee dagen wachten en meerdere telefoontjes nagekomen.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Mampaey?
Als er een afspraak gemaakt is met een klant en deze kan om welke reden dan ook niet nagekomen worden, informeer de klant dan even dat het bv een dag later wordt. Of vraag de klant te bellen voor een nieuwe afspraak. In mijn geval heb ik een hele zaterdag en een groot deel van de zondag thuis zitten wachten op een monteur. Een mogelijkheid zou ook kunnen zijn dat de monteurs via bv een bedrijfs Whatsapp account de klant een appje sturen als ze bij hun vorige klant weggrijden. Daarop kan de klant eventueel reageren, of snel weer naar huis komen. Wachten op een monteur die niet komt is namelijk heel erg vervelend en zeker niet klantvriendelijk.