Eerste keer besteld via deze webshop.
Eenvoudig overzicht en bestellen in webshop
De lijst bleek een kleine beschadiging te hebben in een hoek. Helaas hebben we niet de tijd om de lijst te retourneren/ ruilen. Graag een betere controle bij het verzenden. Dit is voor ons een reden om niet meer bij u te bestellen.
Reactie Lijstenwebwinkel.nl:
Goedemorgen,
Dank voor uw feedback via The Feedback Company. Allereerst heel vervelend dat u niet tevreden bent over de geplaatste bestelling. U geeft aan dat er een kleine beschadiging in de hoek zat en dat u geen tijd had om hierover contact zoeken. Wij willen bij deze wel aangeven dat wij alles controleren voordat het ons magazijn uit gaat en dat er helaas weleens transportschades kunnen ontstaan tijdens het vervoer met de koeriersdienst.
Wij hebben sinds begin januari meerdere malen getracht om met u in contact te komen, echter dit was tevergeefs. Er is zowel per e-mail als telefonisch contact gezocht om de levering van de bestelling te evalueren, maar dit is tot op heden nog steeds niet gelukt.
Zou u ons even kunnen terug bellen of e-mailen zodat we kunnen komen tot een passende oplossing en u als klant met een tevreden gevoel kunnen achterlaten?
Alvast bedankt!
Linsey van Straten