Lampen zouden op voorraad zijn, maar toen er na een paar dagen nog niets geleverd was heb ik maar eens naar de status gevraagd. Twee van de vier lampen bleken toch niet op voorraad te zijn. Hier geen bericht van ontvangen tot ik er zelf naar vroeg. Na een week de vier bestelde lampen alsnog ontvangen. Helaas bleken twee van de vier nu niet de juiste te zijn. Eigenlijk waren de andere twee ook niet precies zoals ze op de site stonden (6500 ipv 6000K), maar vooruit. Weer contact opgenomen. Ik moest ze terugsturen en ze zouden direct omgeruild worden. Er zou een retourkaart gemaild worden. Wel een mail ontvangen, maar helaas zonder label. Dus maar weer gebeld om naar het label te vragen. Lampen uiteindelijk nog dezelfde dag terug gestuurd en vervolgens weer bijna een week niets gehoord. Na een kleine week dus zelf maar weer contact gezocht. Of ik de volgende dag na 16:00h wilde terug bellen want dan zou er meer bekend zijn. Volgende middag gebeld, maar men kon geen informatie vinden over mijn retourzending. Ze gingen het uitzoeken en in elk geval zorgen dat ik de lampen de volgende dag zou ontvangen. En inderdaad...de volgende dag geen lampen. Weer een dag later maar weer een berichtje gestuurd. Uiteindelijk de dag erna alsnog de juiste lampen ontvangen. En de dag daarna nog twee lampen. Dus maar weer naar het postkantoor om die weer terug te sturen. Kortom: prima producten, maar wat een administratieve puinhoop is het daar! Nog nooit eerder heb ik zoveel werk aan een bestelling gehad.

Op zich goede producten, telefonisch vrij goed bereikbare klantenservice met vriendelijke mensen (die jammer genoeg niet altijd informatie kunnen geven)

Voorraad informatie op de site in orde maken, productinformatie op de site in orde maken en vooral klanten informeren als er vertraging is en zorgen dat het retourproces administratief in orde wordt gebracht.

Reactie LEDlampshopXL.nl:

Beste,
Vervelend te horen dat er zoveel mis is gegaan met de bestelling. Zou je ons je bestelnummer door kunnen sturen zodat wij kunnen kijken wat er precies mis is gegaan?
Excuus voor het ongemak!
Marleen van Specishops

Score voor LEDlampshopXL.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee