de haan

• Betreft: 3SDKZU886314812
Wacht al sinds vorige week op mijn pakket. Twee keer per mail om een reactie gevraagd, niets ontvangen.
Het zou eerst op 07 mrt 15.45-18.15 uur bezorgd worden. Toen werd het 09 mrt 20.45-22.30 uur.Ook op 11 mrt. 15.45-18.15 heb ik tevergeefs gewacht. 3x thuisgebleven maar niemand gezien.
Ik ben 68 en kan nu met een 1.60 lang pakket op de fiets (heb geen auto!) in weer en wind mijn pakket gaan ophalen!

nee

sneller reageren

Reactie LEDlampshopXL.nl:

Goedemorgen,
Zoals met u besproken, is deze bestelling direct vanuit ons magazijn verzonden nadat u deze in onze webshop heeft geplaatst. PostNL geeft aan dat ze u niet thuis hebben getroffen, waardoor het pakket is afgeleverd bij een PostNL servicepunt.
Wij hebben uw bericht ontvangen waarin u schrijft dat u wel gewoon thuis was. Dit bericht hebben wij uiteraard gedeeld met PostNL, maar wij hebben hier helaas nog geen reactie op.
Wij vinden het erg vervelend dat de aflevering van de bestelling zo moeizaam is verlopen. Nogmaals onze excuses hiervoor. Wij nemen dit mee in de gesprekken met onze vervoerder. Ik hoop dat u begrijpt dat wij niet direct betrokken zijn bij de aflevering van uw pakket.
Jeroen Boeve
Specishops

Score voor LEDlampshopXL.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee