Onmenselijk
Product besteld, maar bij bezorging geweigerd bij de deur, 2 weken lang over en weer mailen waar het pakket is gebleven, heb ook met postnl contact gehad en die vertellen dat het pakket zoek is geraakt, het ligt niet in het sorteer centrum.
En dat krijg ik aan deze webwinkel niet aan het verstand ze willen het geld niet terug boeken en verplichten mij om te betalen voor een pakket wat ik niet in huis heb.
Bestel hier niet!!!! Stelletje oplichters.
Ben pistoff dat ze eerlijke mensen zo behandelen in 1 woord schandalig
Reactie Kristal-glas.nl:
Bedankt voor uw review.
We vinden het vervelend dat u deze ervaring heeft gehad en begrijpen dat dit voor u frustrerend is.
Volgens de informatie van PostNL is uw pakket met de waxinelichthouder op 9 mei succesvol en veilig bij u afgeleverd, wat u zelf ook heeft bevestigd. PostNL geeft daarnaast aan dat u het pakket daadwerkelijk heeft ontvangen. U geeft aan dat het pakket aan de deur is geweigerd en retour gestuurd, maar hiervan is bij ons én bij PostNL geen bevestiging of retourmelding ontvangen. Daarnaast hebben wij na 14 dagen nog steeds geen retourzending ontvangen.
Wij willen benadrukken dat iedereen bij een retourzending uiteraard altijd het betaalde bedrag en de retourkosten terugkrijgen. In dit geval is er geen retour ontvangen of een bewijs hiervan, waardoor wij de bestelling als geleverd beschouwen.
We staan altijd open voor overleg en zoeken graag mee naar een oplossing.
Mocht u aanvullende gegevens of bewijs hebben, horen we dat graag. Neem gerust contact met ons op – we denken graag met u mee om dit naar tevredenheid af te ronden.