Gemengde gevoelens. Ik vond het heel moeilijk om wat uit te kiezen, ligt ook aan mij.
Mooie showroom, leuke voorbeelden.
Op internet stonden veel tegels uit de showroom niet.
Suggestie: vooral internet verbeteren. Daar kijken mensen toch het meest.
Als je eindelijk iets hebt uitgezocht blijkt het niet leverbaar.
Of je bestelt iets en na 3 weken wordt er gebeld dat het niet leverbaar is. Of veel later.
Tip: zet in de showroom en op internet de levertijd.
Je zou iemand moeten aannemen die zich alleen met het bijwerken van internet bezighoudt. Die betaalt zichzelf. Ik heb afgelopen keer een groot gedeelte van de tegels bij een ander besteld, die wel direct konden leveren.
Reactie Kooyman B.V:
Bedankt voor uw positieve feedback, daar kunnen we zeker iets mee.
Al moeten we er wel bij zeggen dat sinds de corona pandemie de voorraden bij de leveranciers moeilijk op pijl te houden zijn. Veel tegels hebben daarom een langere levertijd dan gebruikelijk. Levertijden bij alle producten te noemen is helaas niet haalbaar, aangezien de leverancier soms niet weet wanneer iets geproduceerd gaat worden. Wij zijn ook afhankelijk van de informatie die wij van onze leverancier ontvangen. Wij proberen een groot aantal verschillende soorten tegels op voorraad te hebben, maar het is onmogelijk om alles op voorraad te hebben.
Soms is het maken van een keuze uit het grote assortiment inderdaad heel lastig. Wij hebben een uniek duimen systeem, waardoor een keuze maken makkelijker wordt. Meer informatie hierover kunt u op onze website vinden: https://www.kooymanbv.nl/nieuws/kooyman-b.v.-duimen-classificatie