Contact met medewerkers
Advies & raad van medewerkers
Productkennis van medewerkers
Presentatie van showtuin

Bestelling gedaan op website. Was nog niet betaald omdat ik eerst nog wilde bellen hoe het zat met bezorgen omdat ik dat niet kon aanklikken. Die mogelijkheid was weggevallen. Enkele dagen later werd ik gebeld dat de bestelling er was . Ik had nog niet gebeld en ging ervan uit dat als de bestelling nog niet was afgerond er nog niet besteld was door mij. Ik heb later nog zand er grit erbij besteld en de totale bestelling van ca 1000 euro is netjes bezorgd met 40 euro bezorgkosten. Mooie bezorgprijs. 4 dagen later bleek er te weinig aanvulzand besteld te zijn. Weer eerst via website besteld en later gebeld. Er werd 75 euro bezorgkosten gerekend voor het brengen van 1BB aanvulzand. Telefonisch aangegeven dat ik de week ervoor een grote bestelling gedaan had waarop het zand een aanvulling was. Bij navraag en vermelding van mijn grote bestelling kreeg ik geen lagere bezorgprijs dan 75 euro. Dit vind ik te duur.

Toen ik zaterdag om 16:10 uur om een BB kwam vragen heb ik die nog kunnen kopen en meenemen. Super!

Iedereen blijft met spullen zitten die teveel zijn. Mijn tegels kon ik ook alleen per pak van 10 bestellen. Waarom dan geen service dat de resten opgehaald worden?

Score voor Kooyman B.V: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: 80 tuintegels, 20 banden, 1BB grit, 2BB aanvulzand