2084 beoordelingen

bou

7 dieren besteld, en betaald. Niets geleverd, want DHL 'kan het adres niet vinden' schrijft DHL. Gewoon een adres in Naarden. Kan Knuffelparadijs niks aan doen natuurlijk, behalve dat ze DHL eruit kunnen gooien. Echt heel slecht bezorgbedrijf. Vorige keer werd m'n laptop gestolen bij/door DHL. Gelukkig was Apple toen coulant ("we kennen het probleem'). Zit dus komende week zonder m'n surprisebeesten. Jammer.
Toch een sterretje voor de vriendelijke klantenservice. Die echter niet in staat was het pakket alsnog na te laten sturen "Zit niet in het systeem meneer." Dat heet geloof ik, de Paarse Krokodil.

Ander bezorgbedrijf inhuren of flinke boete bij slechte bezorging, of - nog vervelender - niet-bezorging. Of gratis nabezorging. Meteen en direct, ook in het weekend en 's nachts. Dat zal ze leren bij DHL.

Reactie Knuffelparadijs.nl:

Beste Bou,
Wij hebben het nagekeken en zien dat het pakket door een sorteerfout uiteindelijk bij een pick-up point is geleverd en deze op 8 maart door u is opgehaald.
Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een pakket vertraagt is. Hier willen wij graag een uitleg op geven. Wij doen er alles aan om uw order op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.
Desondanks willen wij u graag nogmaals onze excuses aanbieden voor de vertraagde levering, wij begrijpen dat dit zeer vervelend voor u is geweest.
Shoppartners Klantenservice

Score voor Knuffelparadijs.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee