theo schuurkes

Er ging wel wat verkeerd! Op vrijdag besteld. Voor 21.00 besteld, volgende dag geleverd. Mail van bedrijf gekregen dat we in de nacht een track & trace zouden ontvangen. Bezorging kon tussen 8.00 en 22.00. Bij Bol stond dat er geen track&trace zou zijn. Niets ontvangen, maar hebben ook tel.nr. achtergelaten voor bezorger, dus dachten dat we een telefoontje zouden ontvangen. Is ook prima. De zaterdag dus thuis gebleven voor de bezorging. Er is niets bezorgd. Dan zal het maandag wel komen. Weer thuis gebleven, maar niets. Op gegeven moment gebeld. Onze bestelling zou geleverd zijn op nr. 28. Dus daar naar toe gegaan (wij zijn 78). Daar was geen magnetron/oven geleverd. Weer gebeld. Zij weer op zoek en blijkt dat er niets gebeurd is. Betaling is door ons gedaan, we hebben mails ontvangen, maar er is geen magnetron/oven klaargezet voor bezorging. Daarna op maandag in orde gemaakt en dinsdag bezorgd. Weer een middag thuisgezeten. Tijd werd verzet van vroeg in de middag naar later in de middag. De magnetron is bezorgd, ziet er netjes uit en

Die hebben we dus niet meegemaakt. Jammer. We hebben een sorry gekregen, dat is dan iets. Kleine compensatie was fijn geweest. Toch 2 dagen en een middag voor thuis gezeten!

Score voor Keuken Drachten: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: