The Jagger Casino / Funplaza Spijkenisse B.V.

Dit jaar heel slecht ! Beschimmelde kaas in enkele pakketten

Dit jaar heel erg slecht ! Pakketten niet allemaal hetzelfde qua inhoud en beschimmelde kaas in enkele pakketten !

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het zeer vervelend om te lezen dat u dit jaar niet tevreden bent over onze pakketten en dat u problemen heeft ervaren met zowel de inhoud als de kwaliteit van de kaas. Onze excuses hiervoor.
Wij streven er altijd naar om pakketten met een gelijke samenstelling te leveren. Wanneer hier afwijkingen in zijn ontstaan, nemen wij dit zeer serieus en gaan wij dit intern onderzoeken. Wat betreft de beschimmelde kaas: ondanks onze strenge kwaliteitscontroles kan het helaas voorkomen dat er een miniscuul, met het blote oog niet zichtbaar gaatje in de verpakking zit. Hierdoor kan er lucht bij de kaas komen, wat schimmelvorming kan veroorzaken.
Wij begrijpen dat dit bijzonder teleurstellend is en stellen uw feedback zeer op prijs. Deze helpt ons om onze processen en controles verder te verbeteren. Mocht u hierover nog contact met ons willen opnemen, dan nodigen wij u van harte uit dit rechtstreeks met ons te doen, zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Score voor Kerstpakkettenplaza.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: