Wendy de Gouw

Duidelijke site met ruime keuze alleen betreft de levering zou het wat beter kunnen.

Ruime keus

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Dank voor uw review! Graag reageren wij op uw verbeterpunten. Door de ruime keus aan kerstpakketten zijn wij genoodzaakt de pakketten op meerdere locaties in te pakken en vandaar uit te vervoeren. Wij geven de deellevering ook aan in onze site, overigens begrijpen wij dat niet alles vooraf gelezen wordt. Voor de volledigheid geven wij hier nog even de beschrijving die op de site staat aan:
Indien u meerdere pakketsoorten bestelt, kan er deellevering plaatsvinden. Wij werken vanuit diverse productie- en opslaglocaties. Indien de letters van de pakketcodes gelijk zijn, ontvangt u de levering ineens.
Wij zijn graag tijdig geïnformeerd over omstandigheden welke vooraf bij onze chauffeurs bekend dienen te zijn. Meld ons bijvoorbeeld indien het afleveradres niet met een grote vrachtwagen te bereiken is of wanneer het afleveradres zich aan de achterkant van uw pand bevindt. Door uw medewerking wordt tijdige bezorging verzekerd.
Deze informatie kunt u ook terugvinden op: http://www.kerstpakkettenplaza.nl/bestellen-bezorgen-betalen

Score voor Kerstpakkettenplaza.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: