Magion

Vorige jaren beter dan dit jaar.

Ik vind het slecht dat dingen 'op' kunnen raken. Je kijkt even snel wat je kunt kiezen, en twee dagen later als je wilt bestellen is het ineens niet meer leverbaar. Bij dergelijke artikelen moet je 'beperkte voorraad'' noemen, of iets dergelijks.
Dat eind januari de website ineens uit de lucht is, terwijl er gecommuniceerd was 28 februari vond ik ook geen goede zaak.
Advies: stop met kleine cadeaus om de punten op te maken. Laat de mensen voor een restbedrag van bijv. 80 punten of € 8 kiezen uit een cadeaupas van HEMA/Kruidvat/Albert Heijn van € 4 of een storting aan een goed doel van € 8,=. De kwaliteit van sommige cadeautjes is echt prullaria, zoals de set rolmaten. Ze houden niet prettig vast, het materiaal stinkt, het metaal is te slap waardoor je over een langere lengte niet met 1 hand of 1 persoon kunt meten. Lever dan 1 goede rolmaat van 5 meter voor hetzelfde geld. Ook een sieraad uitgekozen, was niet veel punten, maar de plastic kwaliteit had ik gratis nog niet willen hebben.
Al met al zal ik mijn werkgever niet adviseren dit volgend jaar nog eens te doen.

Score voor Kerstpakkettenplaza.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: