Provincie Overijssel

Onze kerstpakketten werden niet op de afgesproken dag geleverd, maar eerder. Dit is niet vooraf gecommuniceerd. Toen ik hierover belde werd gezegd dat dit 'bij TNT lag', maar de betreffende medewerker zei ook: 'Ik snap wel dat TNT dit vóór de feestdagendrukte doet'. Waarop ik zei: 'Als u dat al voorzag, dan had ik dat graag eerder gehoord. Een vroegere datum was voor mij geen probleem geweest, maar dan had ik dat wel graag vooraf gecommuniceerd. Mensen hadden namelijk rekening gehouden met de datum waarop het pakket zou worden geleverd, en nu kwam het opeens eerder. Bovendien stond ik in mij hemd tegenover degenen aan wie ik de datum had gegeven, omdat ik niet eens wist dat de levering eerder had plaatsgevonden.

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Geachte mevrouw Poelmans,
Wat vervelend om te horen. Zoals we telefonisch reeds besproken hebben is het voor ons helaas onmogelijk om TNT post aan te sturen. We hebben keurig volgens ons standaard protocol de pakketten tijdig aangeleverd bij de businesspost aangeleverd. Als men daar zelfstandig besluit de zending eerder te verzenden en ons niet te informeren ontstaan er natuurlijk problemen. Ik bied u nogmaals mijn excuses aan. Ik heb aangegeven dat ik de werkwijze van TNTpost wil kan begrijpen omdat zij waarschijnlijk uitgaan van het feit dat de pakketten z.s.m. dienen aan te komen hebben zij naar goeder trouw gehandeld. We hebben inmiddels deze klacht ook bij TNT neergelegd en ook zij betreuren de gang van zaken en werken dit intern verder uit.

Score voor Kerstpakkettenplaza.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: