Wij hebben onze schuur volledig bekleed met de Keralit ijsselrabat en aan de kopse kanten hebben wij eindkapjes gebruikt.
Het product is super en mooi om te verwerken maar de eindkapjes pasten niet en er is een vertegenwoordiger van Keralit bij geweest om te kijken hoe of dit kon, de vertegenwoordiger heeft tegen de aannemer en de leverancier (bmn bouwmaterialen) gezegd dat het hier om een productiefout ging en dat ze dit niet op korte termijn konden verhelpen.
Keralit kwam met een witte pvc lijm om de eindkappen te verlijmen (op zwarte rabbat)
Dit viel uiteraard enorm op en de pvc lijm taste het houtnerf folie aan, ik heb er samen met de aannemer voor gekozen om alles met zwarte montage kit te verlijmen en het is erg netjes geworden.
Het valt mij smerig tegen van Keralit en van Bmn bouwmaterialen dat zij niet met een juiste oplossing zijn gekomen en mij niet tegemoet zijn gekomen in de kosten omdat alle rabat er weer af moesten om de eindkappen te verlijmen (5 dagen meerwerk)
Reactie Keralit gevel- en dakrandpanelen:
Geachte heer Knol,
Dank voor uw uitgebreide review en het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te horen dat het traject rondom de eindkappen niet is verlopen zoals u had verwacht. We streven er altijd naar om onze klanten goed te ondersteunen en nemen uw feedback serieus, zodat we onze producten en service verder kunnen verbeteren. M.vr.gr. Sjoerd