Edwin Luinenburg

Platen besteld en gekozen voor de optie: afhalen. Dit omdat ik toch op de zaterdag in Drachten zou zijn en ze gelijk op kon halen en op Google staat immers vermeld dat het bedrijf op zaterdag geopend is. Echter toen ik al had besteld en bij de leveringsvoorwaarden in de mail keek stond er vermeld dat afhalen alleen op werkdagen mogelijk is. Na contact met de klantenservice merkte ik dat zaterdag een dag is waarop het bedrijf alleen telefonisch bereikbaar is. Dit staat echter niet vermeld op Google en vandaar de verwarring. Ik begrijp dat een bedrijf fouten maakt en ik had zelf misschien de website moeten checken voor ik bestelde. Een foutje van beide partijen dus en daarom voorgesteld aan de klantenservice om de verzendkosten te delen zodat ik niet voor alleen de platen naar Drachten hoef te rijden en ik toch optijd platen op mijn aanhangers heb. Helaas wilde de medewerker hier niks van weten en moest ik speciaal voor de 2 platen 80 km rijden. Ik bestel nooit meer bij dit bedrijf.

Openingstijd van de zaterdag op Google veranderen naar: telefonisch bereikbaar

Reactie Kentekenplaat drukken:

Hallo,
Het klopt inderdaad dat er met een medewerker contact is geweest, en het is aan u ook uitgelegd over de fysieke en de telefonische openingstijden.
Wij wouden het best verzenden maar dat was niet nodig u kwam ze dan de vrijdag wel ophalen. Prima probleem opgelost.
Vervolgens bent u netjes geholpen aan de balie door een collega, en u heeft er geen woord over gezegd of wat dan ook... Om vervolgens hier wel uw beklag neer te zetten
80 km rijden was niet nodig geweest als u gewoon voor verzending had gekozen, dat was aanzienlijk goedkoper lijkt mij.
Erg jammer dat u zich hier wel uitspreekt, maar tegen de collega aan de balie er geen woord over zegt, dan had het opgelost kunnen worden.
Ondanks dit alles wensen wij u nog een prettige dag.

Score voor Kentekenplaat drukken: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee