Na achillespees ruptuur ben ik bij JVDI gekomen en tijdens tweede behandeling is de pees opnieuw gescheurd.
Dat dit tijdens de behandeling is gebeurd zou kunnen komen omdat het sowieso te zwak zou zijn geweest maar het is me zeer tegengevallen dat niet eerst geprobeerd is te bepalen wat de belastbaarheid bij aanvang nu feitelijk is en dat dan ook geconcentreerd en van dichtbij monitoren. Na die tweede scheuring - nog in uw praktijk - was het advies dat ik de komende dagen even rustig aan moest doen en het wellicht een litttekenweefsel scheur was en ik ben dus met kapotte achillespeees in de auto gestapt. Het zou beter zijn geweest mij te adviseren en helpen om niet zelf naar huis te rijden met een kapotte achillespees.
Ik heb besloten direct naar huisarts te gaan die me doorstuurde naar ziekenhuis waar de re-ruptuur direct werd vastgesteld en operatie gepland. Pas toen ik dagen laten de afspraak bij JVDI voor de week erna afzegde werd ik gebeld om te vragen hoe het met me ging - bij letsel opgelopen in uw praktijk.

Score voor De Fysioclub: 2/5