Thea

Al enkele jaren geleden bij JVDI terecht gekomen via trauma-arts de Groot. Begonnen bij Pim Nellen en van daaruit door naar sportprogramma. De betrokkenheid die Remco toont, het continue overleg met Pim, en de snelle diagnose die Remco kon stellen na een kort gesprek met mij gaf me het vertrouwen dat hij erg vakkundig is en goed weet waar hij het over heeft. Hij stelde een paar dry needling behandelingen voor met de overtuiging dat daarmee het probleem in mijn knie grotendeels opgelost zou zijn. Tijdens de behandeling heeft hij elke minuut uitgelegd wat hij aan het doen was en wat het effect zou zijn. Nu enkele weken verder, slechts 2 dry needle behandelingen nodig gehad en de therapie gaat als een speer. Met hetgeen hij gedaan heeft en daaruit het resultaat is ongekend. Niet alleen ik, maar ook Remco zelf zijn ontzettend enthousiast over het verloop. En daarbij nog 1 opmerking.......het teamwork tussen Pim en Remco is ook geweldig. Dit is uiteindelijk de start geweest van het resultaat tot nu toe.

Score voor De Fysioclub: 5/5