Dit blijven echt de beste en mooiste matten. Ik bestelde hier mijn eerste mat voor mijn bus toen het nog JustCarpets heette. In de tussentijd heb ik voor elke volgende auto ook hier mijn matten gehaald met borduursels en stiksels. Nu dus ook weer. Ze zijn heerlijk zacht en blijven jaren lang mooi. Het materiaal van de Premium lijn is makkelijk te stofzuigen en reinigen. Van hele bekers icetea tot lekkages in de carwash. Je krijgt het er altijd wel weer uit. Die allereerste mat voor mijn bus gebruik ik nu in huis want de bus is inmiddels weg.
Ik heb ze nu voor het eerst met bevestigingssysteem wat mijn andere auto's niet hebben. Dat zit perfect en klikt er zo op vast (A6 C5).
Geweldige kwaliteit, makkelijk te reinigen en stofzuigen, bevestigingssystemen passen goed, pasvorm vaak goed, gaan jarenlang mee, subtiele neutrale geur die niet stoort
Veel meer kleuren aanbieden voor de mat zelf, de stiksels en banden rondom en de borduursels, maatwerk aanbieden voor klassieke auto's die niet in het systeem staan