Kovvar

Jielis Duizer

Geen goede ervaring. Dagen wachten voordat je probleem wordt opgelost. Ook nog zelf de kosten van het terugsturen moeten betalen. Terwijl Kovvar zelf de fout heeft gemaakt (matten op zijn kop gemaakt). Opnieuw bij een andere leverancier besteld.

Geen.

Klanten niet zo lang laten wachten voordat het probleem is opgelost. Retour sneller terug betalen.

Reactie Kovvar:

Beste Jielis, bedankt voor het geven van je review. We vinden het uiteraard erg vervelend dat je een onprettige ervaring hebt gehad. In het contact lees ik terug dat er na het 1e telefonisch contact een mail is gestuurd waarin wij vragen om informatie en foto's zodat we mee kunnen kijken of het van onze kant eventueel is misgegaan of er eventueel een andere model/ pasvorm nodig is of dat we een andere oplossing kunnen aanbieden. Deze informatie hebben we helaas niet van je ontvangen, waardoor wij niet de mogelijkheid hebben gehad om mee te kijken en het probleem wellicht hebben kunnen oplossen. Je hebt een retourlabel ontvangen waar je inderdaad iets langer op hebt moeten wachten dan de bedoeling is. Het pakket heb je op eigen initiatief een andere bezorgdienst geretourneerd.

Score voor Kovvar: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee