Azadeh Baghery

Professioneel en eerlijk

Uw beoordeling

Ik nam contact op met Transitievergoeding.nl voor het controleren van mijn VSO. Het contact met zowel de medewerker die mij belde voor een intakegesprek als met de jurist die mij heeft geholpen (Bas Wielink) was erg prettig. Bij een andere bureau kreeg ik het gevoel dat ze erg commercieel waren maar hier had ik het gevoel dat men echt wilde helpen, en eerlijk en zeer redelijk was over de kosten.

Bas is snel na het intakegesprek begonnen met het controleren van de VSO en is ook met een aantal aanvullende punten gekomen die we telefonisch hebben besproken.
Verder heeft hij over het algemeen tijdig gereageerd op emails van mijn werkgever na eerst met mij te overleggen. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat er een vergoeding voor het controleren van de VSO is toegevoegd aan mijn settlement fee terwijl mijn werkgever eerder had aangegeven dat ik deze uit het aangeboden bedrag moest betalen.
Het enige wat beter zou kunnen is dat de HR-directeur erg veel druk zette terwijl wij steeds op haar aan het wachten waren, en op een gegeven onterecht dreigmails stuurde. Bas had daar wel meer tegengas mogen bieden en aangeven dat dit niet ok is.

Al met al ben ik blij met de professionele hulp die ik heb gekregen.

Score voor Juristen ArbeidsRecht Nederland: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: