Ik ben ontzettend tevreden over de juridische hulp die ik heb ontvangen van De Rijke. Zij heeft mij op een zeer professionele en empathische manier geholpen bij mijn vaststellingsovereenkomst (VSO).
Haar kennis en ervaring waren duidelijk merkbaar, en ze nam uitgebreid de tijd om alles goed uit te leggen. Ze dacht echt met mij mee en zorgde ervoor dat ik volledig begreep waar ik voor tekende. Dankzij haar advies en ondersteuning voelde ik me zekerder in een voor mij lastige situatie, en het resultaat was uiteindelijk beter dan ik had durven hopen.
Ik kan De Rijke van harte aanbevelen aan iedereen die juridisch advies nodig heeft. Ze combineert deskundigheid met een persoonlijke aanpak, en dat maakt echt het verschil!
Uw beoordeling