Hallo ik was al een tijdje op zoek naar een goede opleiding voor tattoo artiest, en heb deze zeker gevonden bij Jolange in Rotterdam fijne sfeer en goede lessen welke kijken naar wat je kunt en je verder helpen bij je ontwikkeling geen standaard riedeltje maar echt kijken naar wat je nodig hebt, ik heb het hele traject volledige opleiding afgerond, als een ontzettend leerzame maar ook leuke tijd ervaren. Lerares Debbie was hier ook zeker een grote meerwaarde voor mij.
Reactie Jolange Opleidingen:
Beste Rob,
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding en de sfeer bij ons op de academy! We vinden het belangrijk dat iedere student persoonlijke aandacht krijgt en zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen — geweldig om te horen dat je dat zo hebt ervaren.
Wat mooi ook dat je lerares Debbie als een meerwaarde hebt ervaren; we zullen je compliment zeker aan haar doorgeven.
Namens het hele team: bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden. We wensen je heel veel succes en plezier met alles wat je in de tattoo-wereld gaat doen!
Team Jolange Opleidingen