Ik zal Jolange Opleidingen nooit aan iemand aanbevelen, omdat er veel andere scholen zijn met beter onderwijs van hogere kwaliteit. Wij hebben een zeer traumatische ervaring gehad met de pedicuredocent, die absoluut geen ervaren docent is. Jolange Opleidingen doet zich op de website altijd beleefd voor en heeft overal een antwoord op, maar in de mails zijn ze onbeleefd en totaal niet behulpzaam. Laat je hier dus niet misleiden.
Voor Jolange draait het enkel om een geldmachine, met een waardeloos bewijs van deelname. Als ze je meer geld kunnen laten betalen om hun examens opnieuw te doen, zullen ze beweren dat je gezakt bent. Het is gewoon een geldverslindende machine zonder enige waarde.
Bij andere scholen doe je enkel de TCI-examens. Je kunt nooit voldoende kennis van pedicure opdoen in 3 maanden. Verspil je geld niet.
Jolange Opleidingen, reageer alstublieft niet, want alles wat jullie zullen zeggen zijn weer leugens.
Reactie Jolange Opleidingen:
Beste Faith,
Jammer dat je ervoor kiest om je teleurstelling op deze manier te uiten, zonder de volledige context te benoemen. Je bent tijdens de opleiding meerdere keren beoordeeld en bleek helaas nog niet klaar voor het TCI-examen. We hebben je een extra praktijkmogelijkheid aangeboden, juist om je verder te helpen – die heb je zelf geweigerd. Dan is het opvallend om ons achteraf te beschuldigen van misleiding.
Onze docenten zijn ervaren vakmensen, en veel studenten slagen wél in dezelfde tijd, met dezelfde begeleiding – mits ze openstaan voor feedback en bereid zijn te oefenen. Je verwijt ons dat we geld vragen voor herkansingen, maar kwaliteit en voorbereiding vragen nu eenmaal inzet van twee kanten.
We vinden het spijtig dat je je eigen leerproces op deze manier afschuift. Onze deur stond open om je verder te helpen.
Team Jolange