Ik geef 3 sterren.
De cursus werd verzet. Er was geen ziekmelding, maar omdat dit niet uitkwam voor degene die de opleiding doen. Je zit een een groot lokaal met minimaal 5 cursisten.
Als je een cursus wilt doen, wordt je toegevoegd in de opleiding weken van de cursisten die de opleiding doen voor verschillende behandelingen.
Had al 2 modellen geregeld door vrienden. Weer moeite gedaan. Dit keer via de modellenlijst. Of ze kunnen, is wel de vraag.
Via de mail is Jolange moeilijk te bereiken. Het duurt telkens dagen voordat je antwoord krijgt. Dat vind ik jammer. Wanneer je belt, moeten ze dit doorgeven aan de desbetreffende persoon.
Bij de cursus kreeg ik niet het idee dat ik de juiste technieken heb geleerd. De leraar zat continu te eten achter haar computer. Een video vanuit Youtube werd via een beveiligde site gedemonstreerd hoe je een behandeling moet doen. Je krijgt meer theorie les i.p.v. praktijk vaardigheid.
Er wordt 1x een behandeling laten zien en voor de rest wordt hierop niet gecontroleerd of je het goed doet.
Als je je certificaat per ongeluk kwijt bent, kost het bijna 100 euro om opnieuw te laten sturen.
Reactie Jolange Opleidingen:
Beste Kelly,
We kunnen jou helaas niet vinden in ons systeem. Neem contact op via het contactformulier op onze website, want nu kunnen we jouw feedback niet oppakken of behandelen. Een certificaat kwijt en opnieuw laten sturen voor 100 euro is bij ons totaal niet bekend. We kunnen dus nu niet controleren of je de waarheid spreekt.
Team Jolange