Hilbert

Kwaliteit en service waar je niet vrolijk van wordt

Reactie Joe Benelli:

Beste Hilbert,
Wat spijtig dat u dit zo heeft ervaren. De houten jaloezie die u gekozen heeft is gemaakt van lindehout en dit is een glad houtsoort voor een zo strak en modern mogelijke look. Dit houtsoort wordt veel gebruikt bij het maken van meubels en jaloezieën en staat juist bekend om zijn kwaliteit.
Het is erg vervelend dat uw order niet compleet geleverd is en wij hebben hier direct actie op ondernomen zodat u zo snel mogelijk kon genieten van uw nieuwe raamdecoratie. De missende jaloezie wordt binnen 1 week na de melding geproduceerd en geleverd.
Na de reactie dat u met spoed het missende product zal ontvangen gaf u aan dat u alles retour wilt sturen. Wij verkopen volledig op maat gemaakte producten die u zelf samenstelt en maatwerk kan niet retour. Wij willen onze klanten altijd zo goed en snel mogelijk helpen, maar een aankoop annuleren wegens een week vertraging voor een missend product is niet reëel.
Wij vinden het droevig dat door 1 persoon, met meerdere google accounts, de gehele belevenis van bestelgemak tot kwaliteit negatief wordt beoordeeld wegens een onhaalbaar verzoek voor een bedrijf in maatwerk.

Score voor Joe Benelli: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Houten raamdecoratie met veel plastic