Rody

Ik ben jarenlang klant geweest en heb meerdere Hikvision-producten bij IPCamShop gekocht. Juist daarom valt deze ervaring mij erg tegen.

Mijn laatste bestelling werd verkeerd geleverd. Hoewel de fout niet bij mij lag, moest ik zelf de retour regelen, wachten tot het bij hen binnen was en dan zou er pas opnieuw verstuurd worden. De andere keuze was opnieuw bestellen en de bestelling nog een keer voorschieten. Ik heb ervoor gekozen om alles elders te bestellen. Ik heb hierdoor extra tijd, moeite en geld moeten investeren om een probleem op te lossen dat niet door mij is veroorzaakt.

Daarnaast had ik een vraag over een wachtwoordreset van mijn Hikvision-recorder. Mijn ticket stond sinds donderdag open. Pas op dinsdag kreeg ik een reactie, die bestond uit één zin: dat ik hiervoor zelf contact moest opnemen met Hikvision vanwege privacyredenen.

Als dat het beleid is, dan is dat prima. Maar waarom moet een klant daar bijna vijf dagen op wachten? Dat had dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag gecommuniceerd kunnen worden. Door deze trage afhandeling heb ik onnodig dagen vertraging opgelopen en kon ik geen beheer uitvoeren op mijn eigen camerasysteem.

Alles bij elkaar vind ik de service teleurstellend. Juist als vaste klant had ik verwacht dat fouten netjes zouden worden opgelost en dat er proactief werd meegedacht. In plaats daarvan moest ik voor vrijwel alle gevolgen zelf opdraaien.

Score voor IPcam-shop.nl: 2/5
Hikvision