Snelle adequate communicatie. No cure no pay is toch wel een niet geheel dekkend principe. Ook wel logisch. Hun schoorsteen moet ook branden. Eén contactpersoon is prettig. Uiteindelijk dacht ik een all-in afspraak te hebben gemaakt, maar het afdwingen via een deurwaarder van het vonnis zit daar kennelijk niet bij in. Ik kan intocash aanbevelen bij derden.
Reactie IncassoJuristen.nl:
Dank voor uw feedback.
U wenste tot ontruiming van uw niet betalende huurder over te gaan, wat alleen mogelijk is na een vonnis van de rechter. Wij hebben u daartoe twee opties gegeven, een gewone gerechtelijke procedure op basis van no cure no pay, of een versnelde gerechtelijke procedure (kort geding) tegen een fixed fee. Een kort geding voeren wij zoals wij hebben aangegeven inderdaad niet op basis van no cure no pay, aangezien wij een kort geding direct opstarten, er altijd een zitting plaatsvindt waarbij onze aanwezigheid is vereist en omdat dit aanpassing van onze planning en agenda vergt. U heeft gekozen voor een kort geding. Omdat u niet in 1 keer kon betalen, hebben wij coulancehalve een betalingsregeling met u afgesproken en de procedure direct opgestart.
Wij hebben u vooraf duidelijk aangegeven dat onze werkzaamheden omvatten het voeren van de gehele gerechtelijke procedure, ongeacht de duur van de procedure of de hoeveelheid werk. Het uitvoeren van een daadwerkelijke ontruiming met de politie, slotenmaker, deurwaarder, verhuisbedrijf en opslag zit inderdaad niet bij de prijs inbegrepen. Dat is ook niet mogelijk voor de aangeboden prijs, een ontruiming kan soms duizenden euro’s kosten. Gelukkig is een daadwerkelijke ontruiming ook vrijwel nooit nodig, omdat de huurders na het vonnis meestal vertrekken, wat in uw geval ook is gebeurd. Dit is ook één van de belangrijkste doelen van de procedure geweest, zodat u weer aan een betalende huurder kunt verhuren en de huurachterstand niet verder kon oplopen. Wij hopen dat u inmiddels weer een huurder heeft gevonden. Als e.e.a voor u niet geheel duidelijk is geweest, dan betreuren wij dat. Transparantie en duidelijkheid zijn voor ons uitermate belangrijk. E.e.a. hebben wij u per email nogmaals toegelicht. Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn geweest aangezien u niet meer op onze email heeft gereageerd en onze dienstverlening blijkens uw review zou aanbevelen. Als u daar prijs op stelt, bespreek ik uw ervaring graag alsnog met u. Met vriendelijke groet, mr. J.A. Greuningen, IntoCash.