Matig. Contact verloopt rommelig. 1x buiten mijn schuld een auto Total los gereden. Geen belletje hoe het ging, niks. Toen ik offerte opvroeg om die auto te vervangen was de offerte hoger dan het huidige bedrag wat ik betaalde, omdat er bepaalde kortingen weer niet meegenomen waren. Daarnaast kreeg ik nog een aparte factuur voor de volle tank benzine bij afleveren. Dit terwijl ik 5 minuten voordat auto Total los werd gereden nog volgetankt had.
Daarnaast is er ingebroken in mijn auto en het dashboard gejat. Wat ik vervolgens moest doen stond niet goed uitgelegd op de website (is inmiddels wel aangepast). Bellen gaat lastig. Je wordt vele keren doorgeschakeld voordat je de juiste persoon te pakken hebt.
Daarnaast werd er klakkeloos 300 piek afgeschreven. Wederom geen persoonlijk contact, geen belletje, brief, niks hoorde ik van Ikrij.