HULP komt niet
Uw ervaring
Zeer slechte ervaring. Ik had een kennismakingsgesprek gehad. En de hulp zou vandaag 7 Juli beginnen. Alles vast gelegd in contract. Komt ze en niet opdagen. En ze is niet te bereiken. Waardeloos. Zit je meteen vast aan een jaarcontract. En de uurtarief voor eeen ervaren hulp is schandalig hoog. En dan moet ik overal achteraan en dat is voor mij veel te vermoeiend. Gezien het Chronisch ziek zijn en lichamelijke beperkingen hebben.
Maar na vele e- mails en klachten. Meteen dezelfde dag nog respons. Dat ik in de maand Augustus geen Abbonementskosten hoef te betalen. En ze zoeken hulp die bij mij past. Ook mijn wensen aangepast en wat de hulp moet doen. En ook de volgende dag. Contact gehad en verhaal van weerszijden nog eens verteld. Ook zij vonden het vervelend. Ik loop nu met zware rugpijn. Ivm Artrose in onderrug en Ischias been.en Nek Artrose. Met gevolgen. En gemeente verwacht toch dat we zolang mogelijk zelfstandig blijven. Met hulp. Zonder aanspraak te maken op Wmo. GOEDE HULP is Zeer Welkom en Vereiste. Zit wel aan jaarcontract vast
Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:
Beste Gerda,
Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat dit voor jou een erg vervelende situatie is geweest, zeker gezien je gezondheid. We zijn blij dat we inmiddels met je in gesprek zijn en je wensen hebben kunnen aanpassen. Ons team is nog steeds actief bezig om een passende hulp voor je te vinden.
We hopen zo alsnog een goede oplossing te kunnen bieden en waarderen je geduld en openheid in dit proces.
Elodie