Communicatie goed, in praktijk helaas nog geen hulp in huishouden
Uw ervaring
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de chat met potentiële kandidaten. Het werkt snel en makkelijk. Helaas zijn de hulpen minder betrouwbaar in communicatie. Ik heb 3 mensen aangeboden gekregen en uiteindelijk 1 kennismaking kunnen plannen. De andere 2 reageerden niet meer of kwam op de gemaakte afspraak niet zonder bericht van afmelding. Met 1 een afspraak kunnen maken over de schoonmaak, maar die trok zich een paar uur later ineens terug
Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:
Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal één jaar beschikbaar te zijn voor de aanvraag en aan al jouw eisen te voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar moeten zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat één van deze zaken wel voorkomt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.