NIET DOEN, je komt er niet vanaf
Uw ervaring
Slecht! Je moet maandelijks een jaar lang voor dit abonnement 15 euro (!) betalen. Ik heb zelf een huishoudelijk hulp gevonden niet via het platform, maar zit er aan vast om dit maandelijks te betalen. Pure oplichterij! En niet meer van deze tijd dat je het niet kan opzeggen. Ik betaal maandelijks voor precies helemaal niets. Ik kan er ook niet vanaf. Ik heb contact gehad maar er is ‘niks’ mogelijk. Denk er 10 x over na voor je je aanmeld.
Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:
Wij betreuren dat jij de oplossing die wij hebben aangeboden hebt ervaren als er is niets mogelijk. Wij hebben namelijk aangeboden dat jij de hulp die jij zelf hebt gevonden via ons kunt laten werken in ruil voor maar liefst €5,- korting per maand voor de resterende looptijd van je abonnement.
Daarnaast is jou een opzegvergoeding aangeboden voor 50% van de resterende kosten. Helaas reageer je niet op deze oplossingen maar blijf je wel mailen en reviews schrijven.
Wij ontvangen graag je reactie op een van de oplossingen zodat wij dit samen kunnen afsluiten.