Yswedz

Uw ervaring

NIET MEE IN ZEE GAAN!

OPLICHTERS!!!

WEES GEWAARSCHUWD !!!

Wauw… Geen woorden voor dit belachelijke slechte, associale “bedrijf”. Ze mogen zichzelf niet eens een bedrijf noemen. OPLICHTERS ZIJN HET! Ze smeren je een contract aan. En sturen direct een factuur en je zit voor een jaar aan ze vast. Ongeacht of je hulp krijgt of niet. Ze praten over een match. Maar dat kan ieder willekeurig persoon zijn. En als die gene nirt komt opdagen. Of niet matcht. Betaal je alsnog. Alsjeblieft lees deze revieuw. Echt geen woorden voor. 130€ verder nadat ze incassobureaus inschakelen om hun centjes te krijgen. Belachelijk!!! Reageren niet op mails. Alleen als het hun uitkomt. En dan ook nog het brutale en gore lef hebben, om je vragen niet eens te beantwoorden! Van mij mogen deze mensen regelrecht de gevangenis in!

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Met dit mailadres is geen abonnement bij ons bekend, deze review is voor ons niet te koppelen aan daadwerkelijke ervaringen.
Wij vragen overigens iedereen vooraf overduidelijk of ze akkoord willen gaan, het is jouw eigen verantwoordelijkheid om te lezen waarmee je akkoord gaat voordat je op akkoord klikt.
Wij betreuren dat jij dingen accepteert zonder te lezen waarmee je akkoord gaat.
De match kan niet ieder willekeurig persoon zijn, wij vragen de kandidaten namelijk altijd vooraf of ze minimaal één jaar beschikbaar zijn voor de aanvraag en aan al jouw eisen te voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar moeten zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat één van deze zaken wel voorkomt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.
Wij reageren overigens op alle mails die wij ontvangen, wij ontvangen graag de gegevens waarmee jij deze dienstverlening hebt ervaren zodat wij jouw alsnog kunnen aantonen dat er wel degelijk overal op gereageerd is.

Score voor Ik zoek Huishoudelijke Hulp: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee