In het algemeen een goede ervaring, maar had het pakje iets vroeger thuis verwacht.
Mooie duidelijke website
De uitleg op de website per product zou iets technischer mogen en meer de specificaties tonen van de producten.
Reactie HIDXenonVerlichting.nl:
Bedankt voor uw verbeterpunten omtrent de beschrijvingen. Wij gaan dit zeker meenemen. Wat betreft de vertraging van het pakketje onze welgemeende excuses, wij waren hier niet van op de hoogte.
Uw ballast is volgens onze gegevens wel op tijd verstuurd door ons, echter ben ik bang dat de zending is vertraagd bij PostNL, hier hebben wij qua zendtijden de laatste tijd wat meer problemen mee met kleine artikelen zoals de ballast. Dit komt omdat de ballast met een postpakket is verstuurd en daarom met de postdienst (i.p.v. pakketdienst) mee gaat. Deze dienst heeft de laatste tijd nogal last van vertragingen door de reorganisatie bij PostNL helaas.
Dit moet echter wat ons betreft natuurlijk niet voorkomen. Daarom versturen wij nu ook de zendingen allemaal weer met pakketpost totdat de vertragingen bij de post tak zijn opgelost. Ik begrijp echter uw ontevredenheid hierbij volledig.
Nogmaals bedankt voor uw bestelling en hopelijk toch nog tot ziens in de toekomst.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mail ons dan gerust op support@hidxenonverlichting.nl.